Arama
X
Misafir
  KATEGORİLER
X
  Video'lar açılmıyorsa TÜRKÇE ALTYAZILI butonuna tıklayıp diğer alternatifleri deneyiniz.
  Beğen
65
52
İzlemeye Çalıştığınız Film, sunucu yoğunluğumuz ve internet hızınıza bağlı açılacaktır. Filmin Açılışına katkıda bulunmak için BURAYA TIKLAYARAK film hakkında yorum yaparak açılış sıranda ilk sıralara gelebilirsiniz. Bu süre İnternet hızınıza göre 3 - 5 dakika sürebilir.

Yüksek Sanat - High Art izle (1998)

-

High Art

Yüksek Sanat - High Art izle (1998)
PUAN : 6.8
Yüksek Sanat - High Art izle (1998) 6.8 / 10 71 kullanıcı oyu.
Yönetmenliğini ve aynı zamanda senaristliğini Lisa Cholodenko'nun yaptığı tarihin ilk lezbiyen filmleri arasında yerini alan Yüksek Sanat - High Art adlı filmde Syd (Radha Mitchell) isimli genç kadın, bir dergide yazar olarak çalışmaktadır. Bir gün duş alacağı sırada banyo tavanından su sızdığını gören Syd, bundan bahsetmek için üst komşuya uğrar. İlk defa bu vesile ile tanıştığı Lucy (Ally Sheedy) adlı üst komşusu ile zamanla yakınlaşmaya başlarlar. Aralarından su sızmayan ikili artık sevgili olmuş ve bu ilişkiden oldukça mutludurlar. Fakat toplum tarafından sürekli dışlanır hale gelmişlerdir. Ve hayatları bu durum yüzünden bir hayli zor geçiyordur. Ancak Syd ve Lucy tüm bu negatif olaylara rağmen birbirlerinden vazgeçmeye niyetleri yoktur ve dimdik ayakta durmakta kararlılardır.
  Filmin Yönetmen ve Oyuncuları
  Benzer Filmler
  Yorum Alanı 2 Yorum Yapılmış
Misafir
Captcha
Avatar
Ziyaretçi
Kevser Özen 09 Temmuz 2018, Pazartesi
Bu güzel bir film ama , sonuna kadar güzeldi . Sonu resmen tam bi dramlıktı . Ahh zaten amcam vefat etti. Birde bu son beni daha çok mahvetti. Açıkcası güzel ama sonuna kadar . Yani sonu pek iç açıcıu değil
Avatar
Ziyaretçi
Ayşegül durukan 26 Haziran 2019, Çarşamba
Güzeldi bence